AKTIVITETSDAG!

Lørdag 25. februar, kl 10.30 - 14.30

GJØVIK HUNDEKLUBB er en aktiv klubb med et variert tilbud til både medlemmer og andre. Aktiviteten skal økes og styrkes, ikke minst gjennom flere kurstilbud. Åtte medlemmer går nå på NKKs Instruktør 1 - kurs. Som en del av kurset har de fått i oppdrag å arrangere en AKTIVITETSDAG der flere av klubbens aktiviteter blir vist frem og kan prøves med rettledning av kursdeltakerne.

Meld deg på!

Du kan gjerne melde deg på til flere enn én aktivitet, og det er helt gratis. MEN - det er begrenset antall plasser til de forskjellige aktivitetene!

Påmeldingsfrist 19.2.2023

STED: Innendørs i GHKs hall på Raufoss, Bureiservegen 7

AGILITY

KL 10.30

Hinder, tunnell, fart og moro. Det blir satt opp en bane som kan prøves ut. Rettledning og hjelp av Eva og Amalie.

RALLYLYDIGHET

KL 11.30

Dersom hunden er litt dus med «sitt», «ligg»og «gå pent» er den godt i gang med å mestre Rallylydighet. Bane blir satt opp. Rettledning og hjelp av Sunniva og Sidsel.

HVERDAGSLYDIGHET

KL 14.00

Vi trener på enkle hverdagslydighets-øvelser. Det fine er at absolutt alle hunder kan lære disse øvelsene  Rettledning og hjelp av Line og Mette.

SMELLER

KL 13.00

Luktesansen er hundenes kraftigste verktøy. Den blir utfordret i hundesporten Smeller. Hunder som får prøve sporten fatter raskt hva som forventes av den. Rettledning og hjelp av Berit og Steinar.