RALLYLYDIGHET

GJØVIK HUNDEKLUBB tilbyr kurs for deg som er nysgjerrig på hva Rallylydighet er! I denne hundesporten ligger fokuset på positivt samspill og samarbeid mellom hund og fører. I sporten har man med litt fra både agility, lydighet og freestyle.

KURS I RALLYLYDIGHET

HELGEKURS 24.9. - 25.9., 2022

MÅLET med kurset er å bli kjent med de enkleste øvelsene i Rallylydighet. I tillegg gis det opplæring i noen av reglene i sporten. Til sammen gir dette enkel basiskunnskap for videre rallylydighetstrening. Kurset er tilpasset hunder i alle aldre. Det er ingen krav til forkunnskaper hos hunden, men fint om den kan gå i bånd og er fortrolig med øvelsene «sitt» og «dekk».

TA MED supergode godbiter, vann/vannskål, halsbånd og kort bånd.

NÅR: Lørdag og søndag 24.9. - 25.9.22. Kl 10.00 - 14.00 begge dager

STED: GHKs treningsbane på Breiskallen. Breiskallvegen 10,     2827 Hunndalen. (Skulle været bli dårlig blir det innendørs i GHKs hall på Raufoss)

PRIS: Medlem i GHK kr 1.300.-, og kr 1.700.- hvis du ikke er medlem

INSTRUKTØR: Sidsel Færden