RALLYLYDIGHET INTRO-KURS

AVLYST!

Instruktør Sidsel Færden. NKK1-instruktør og NRL-instruktør. Konkurrerer i Rally Elite i tillegg til LP, bruks og Agility

OBS! Plassbegrensning på kurset!

Velkommen til INTRO-kurs i Rallylydighet!

Kurset passer for dere som lurer på om Rallylydighet passer for deg og din hund, og for dere som ønsker å delta på klubbens treninger i Rallylydighet.

Øvelsene i Rallylydighet er hentet fra både lydighet, agility og freestyle. Det er stort fokus på glede, samarbeid og mestring både for eier og hund.

Kurset passer for alle eiere og hunder. Det er fint om hunden kan sitt, dekk og gå pent i bånd.

MÅL FOR KURSET:

✅Deltakerne skal få nødvendig basiskunnskap for videre trening

✅Deltakerne vil lære de viktigste reglene og få prøve de grunnleggende skiltene i klasse 1

✅Kunne gjennomføre noen kombinasjoner

NÅR: Lørdag 25. mai,  2024, Kl 10.00 - 15.00

STED: GHKs treningsplass på Breiskallen, Breiskallvegen 10, Gjøvik. Blir det dårlig vær flyttes kurset innendørs.

PRIS: Medlem kr 650,-. Hvis du ikke er medlem, kr 950,-

INSTRUKTØR: Sidsel Færden  sidsel.instruktor@gjovikhundeklubb.no