INTROKURS RALLYLYDIGHET

23. september, 2023

Gjøvik Hundeklubb tilbyr ett kurs for deg som er nysgjerrig på hva rallylydighet er! Og for deg som ønsker å trene hos oss i GHK.

I rallylydighet ligger fokuset på positivt samspill og samarbeid mellom hund og fører.

I denne sporten sporten har man med både litt fra agility, lydighet og freestyle.

Målet med kurset er å bli kjent med de enkleste rallylydighetsøvelsene samt noen av reglene i rallylydighet, og gi enkel basiskunnskap for eventuell videre rallylydighetstrening.

Kurset er tilpasset hunder i alle aldre. Hunden trenger ikke å kunne så mye, men fint om den kan å gå i bånd, og kan sitt og dekk.

Max 8 Deltakere

Sted:  Info kommer nærmere kursdato