VALPEKURS  starter 23.8.21

Alle kurskvelder: Mandag 23.8., (teorikveld UTEN hund),  torsdag 26.8., mandag 30.8., mandag 6.9., torsdag 9.9., mandag 13.9. (bytrening, oppmøte ved Kaffka i Storgata, Gjøvik), mandag 20.9. og torsdag 23.9.

MÅLSETTING: På valpekurs vil du lære hvordan man på en kreativ, morsom og effektiv måte kan trene hunden til å bli en god familiehund. Vi skal trene på hvordan man kan kontrollere hunden i forskjellige miljøer og situasjoner.

KURSOPPLEGG:  Til sammen 8 kurskvelder. Første kurskveld er teorikveld, UTEN HUND, og varer i ca 1,5 timer. Øvrige kurskvelder er praksiskvelder og varer ca 1 time. En av de er byvandring i Gjøvik sentrum.

KURSSTART:  23.8.2021, kl 19.00

KURSSTED: Første kurskveld (teori) er i  GHKs hall på Raufoss, Bureiservegen 7. De øvrige kveldene (praksis) er utendørs på Breiskallen, Breiskallvegen 10. Én av kveldene er bytrening i Gjøvik sentrum.

Pris: Medlem kr 1.300.-/Ikke-medlem kr 1.700.- (pr ekvipasje)

Instruktør: Mette Olsen

Kontaktinfo instruktør: mette.instruktor@gjovikhundeklubb.no

Temaer i valpekurset