VALPEKURS

KURSET ER FULLTEGNET!

OBS! Plassbegrensning!

VELKOMMEN PÅ VALPEKURS!

MÅLSETTING: På valpekurs vil du lære hvordan man på en kreativ, morsom og effektiv måte kan trene hunden til å bli en god familiehund. Vi skal trene på hvordan man kan kontrollere hunden i forskjellige miljøer og situasjoner.

KURSOPPLEGG:  Til sammen 7 kurskvelder. Første kveld er teorikveld, UTEN HUND, og varer i ca 1,5 time. Øvrige kurskvelder er praksiskvelder og varer ca 1 time.

KURSSTED: Første kurskveld (teori UTEN hund) blir i GHKs klubbhus på Breiskallen, Breiskallvegen 10, Gjøvik. Praksiskveldene blir på samme sted, men utendørs på gressbanen. Skulle været tilsi det flyttes kurset innendørs til GHKs hall på Raufoss.

KURSDATOER OG OPPMØTETIDER:

Mandag 28.8.: Teori uten hund, kl 17.30 - ca 19.00

Praksiskvelder: Alle på onsdagene den 30.8., 6.9., 13.9., 20.9., 29.9. og siste kveld den 4.10.

ALLE kvelder kl 17.30 - ca 18.30 .

PRIS: Medlem kr 1.300.-/Hvis du ikke er medlem kr 1.700.- (pr ekvipasje) BLI MEDLEM!

INSTRUKTØR: Liv Høyem Bratlie, liv.instruktor@gjovikhundeklubb.no

Temaer i valpekurset

🐾 Teori   🐾 Sitt  🐾 Dekk  🐾 Bli   🐾 Fokus/kontakt   🐾 Innkalling   🐾 Gå pent i bånd   🐾 Selvkontroll         🐾  Lineføring  🐾 Bytrening