Valpekurs i GHK

FULLT!

OBS! Plassbegrensning!

VELKOMMEN PÅ VALPEKURS!

✅MÅLSETTING: På valpekurs vil du lære hvordan man på en kreativ, morsom og effektiv måte kan trene hunden til å bli en god familiehund. Vi skal trene på hvordan man kan kontrollere hunden i forskjellige miljøer og situasjoner.

✅KURSOPPLEGG:  Til sammen 7 kurskvelder. Første kveld er teorikveld, UTEN HUND, og varer i ca 1,5 time. Øvrige kurskvelder er praksiskvelder og varer ca 1 time.

✅KURSSTED: I GHKs hall på Raufoss, Bureiservegen 7

KURSDATOER OG OPPMØTETIDER:

Første kurskveld -TEORI UTEN HUND - er onsdag 7.2.24,  kl 17.30 . Varighet ca 1 time.

Deretter blir det praksiskvelder på følgende onsdager: 14.2., 21.2., 28.2., 13.3., 20.3. og den 3.4.2024.

Praksiskvelden varer fra kl 17.30 - ca 18.30

✅PRIS: Medlem kr 1.300.-/Hvis du ikke er medlem kr 1.700.- (pr ekvipasje) BLI MEDLEM!

✅INSTRUKTØR: Liv Høyem Bratlie, morbratl@online.no

Temaer i valpekurset

🐾 Teori   🐾 Sitt  🐾 Dekk  🐾 Bli   🐾 Fokus/kontakt   🐾 Innkalling   🐾 Gå pent i bånd   🐾 Selvkontroll         🐾  Lineføring  🐾 Bytrening