Aktivitetsdag for valper 3 - 6 mdr Introduksjon til nesearbeid

OBS! Max 10 ekvipasjer. Førstehund til mølla gjelder. Vær rask med påmeldingen!

Øvelsene foregår enten innenfor et stort inngjerdet område der hundene trygt kan gå uten bånd, eller i langline utenfor dette området.

Luktesansen er hundens kraftigste sans. Vi har alle hørt om hunder som finner igjen saknede personer, dyr som er skadet og hunder som hjeper politiet. Som eiere gjør vi hunden en stor tjeneste dersom vi legger til rette for nesearbeid. Mye av treningen kan foregå ute i naturen. Der er det også muligheter for mye annet morsomt. Man kan starte nesetrening allerede når valpen er et par måneder gammel.

AKTIVITETSDAGEN - INTRODUKSJON TIL NESEARBEID er beregnet på valper i alderen 3 til 6 måneder gamle. Det er en fordel om valpen har gått på valpekurs, men ikke et krav.

INNHOLD: ✔️Vekke interesse for nesearbeid  ✔️Slepespor  ✔️Figurantspor  ✔️Hundesporten Smeller (søke opp og markere en bestemt, ukjent lukt) ✔️Hvilke treningsmuligheter ellers byr skogen på?

NÅR: Lørdag 11.9.21, kl 11.00 - til vi føler oss ferdige, men seinest kl 15.00

HVOR: Trevassvegen, 2840 Reinsvoll (vegbeskrivelse sendes)

PRIS: Kr 200.- for GHK-medlemmer/kr 300.- for de som ikke er medlemmer.

HUNDEN TRENGER:  Sele, lett langline (ca 10 meter), «vanlig» bånd, godbiter (mange og myke), leke, vann. Dette må hver enkelt deltaker ta med. Utstyr som ellers trengs til øvelsene tar de ansvarlige for samlingen med.

TIL DEG SELV tar du med det du synes du trenger til en dag i skogen (drikke, mat, stol, osv)

ANSVARLIGE: Else Marie Harefallet, Berit Solberg, Steinar Pettersen. Spørsmål rettes til brukshund@gjovikhundeklubb.no