Meld deg inn i GHK!

Man trenger ikke å være medlem for å trene og for å benytte seg av klubbens fasiliteter. Det er hundenes beste som står i fokus. En aktiv hund er en glad hund. Som medlem vil du spare penger. Medlemskontingenter er den største inntektskilden for klubben. Virksomheten finansieres også bla gjennom trenings-avgifter, kursvirksomhet og utleie av hallene. Er du medlem er disse avgiftene lavere enn dersom du ikke er medlem.

Hva koster det å være medlem?

Når du melder deg inn i en hundeklubb må du samtidig også melde deg inn i paraplyorganisasjonen Norsk Kennelklubb (NKK). Der må du betale en grunnkontingent som også gjelder for alle andre hundeklubber du måtte være medlem i,  eller ønsker å bli medlem i. I tillegg kommer altså kontingenten til den/de klubbene du vil være medlem i.

GRUNNKONTINGENT TIL NKK:                         MEDLEMSKONTINGENT TIL GHK:                        SAMLET PR ÅR:

Kr 234.- pr år                                                                 Kr 350.- pr år                                                      Kr 584.- pr år

I GHK kan familiemedlemmer knytte seg til hovedmedlemmet som medlemmer med et tillegg på kr 100.- pr år pr medlem.

Treningsavgift

Treningsavgiften varier med hvilke grupper man trener i og selvfølgelig med hvor ofte man trener. Man kan betale pr trening, med klippekort eller med halvårs- eller helårskort. De tre sistnevnte gir rabatt. Se hele prislisten HER.

Her kan du melde deg inn

Jeg er ikke medlem, verken i GHK eller NKK

Da trykker du på denne knappen for å melde deg inn begge steder:

Jeg vil melde meg inn i GHK, men er medlem i NKK:

Da trykker du på denne knappen, logger deg inn på NKK og legger til medlemskap i GHK:

Har du spørsmål eller trenger hjelp, ta kontakt med GHKs medlemsansvarlig Berit Solberg, tlf 908 75 883 (kl 16.00 - 22.00), medlem@gjovikhundeklubb.no