Rallylydighets-gruppa

RALLYLYDIGHET

I RALLYLYDIGHET blir hund og eiers evner til samarbeid og perfeksjon satt på prøve. Sporten innholder elementer fra andre typer hundesport som lydighet, agility og freestyle. Rallylydighet passer for alle hunder og eiere. Det er fokus på å ha det gøy og på mestringsopplevelse hos hunden.

Rallylydighet foregår på en bane der det er satt opp 15 til 22 skilt som angir hvilke øvelser ekvipasjen skal utføre.  Øvelsene har varierende vanskelighetsgrad. Noen vil hunden kjenne igjen fra den daglige lydighetstreningen (feks «sitt» og «dekk») mens andre blir mere kompliserte og utfordrende  - også for eier. Hunden oppmuntres med masse ros gjennom hele løypa. Vel i mål blir det godbiter og lek. For de mest ivrige arrangeres det konkurranser. Tidsforbruk og et poengsystem skiller deltakernes plassering i konkurransen.

Rallygruppa i GHK ønsker seg mange flere medlemmer. Hvis dere vil se hva vi holder på med og om dette er noe for deg og hunden din, er der velkomne til å besøke treningene våre. Dere kan også få en gratis prøvetrening med en av oss i gruppa som instruktør. Ta kontakt for avtale!  

Rallygruppa i GHK trener sammen to ganger i uka. Utendørs om sommeren, i en av hallene i vinterhalvåret

Mere om Rallylydighet