Miljøtrening


Miljøtrening for valper og voksne er et ukentlig tilbud for absolutt alle som har hund. Her kan man møte opp uansett hvor mye eller lite kunnskap man har om trening av hund, og uansett om man har en rolig hund eller en som «stresser og bråker» når de treffer andre hunder og deres eiere.

På miljøtreningene legges det vekt på å formidle kunnskap som øker forståelse og samarbeid mellom hund og eier. Fokus vil ofte være på enkel lydighetstrening som kontakt, passering og innkalling.

Treningen ledes av en liten gjeng med ivrige hundeentusiaster. Dere vil møte én eller to av disse på hver trening. De fleste er utdannet instruktører, mens de øvrige har lang erfaring med hund og hundetrening. Ulike trenere legger opp til ulike treninger. Gruppene er ikke faste, og dere møter ulike hunder og eiere fra gang til gang. Dermed blir det variasjon i treningen. Dere lærer på ulike måter og med ulikt fokus. Gode tips og verktøy blir formidlet  for bruk i et godt hundehold.

Trening på mandager. Den foregår utendørs hele året. Enten på banen på Breiskallen (Breiskallvegen 10) eller et annet sted. Som oftest i Gjøvik sentrum. Valp opp til 6 mdr fra kl 17.30 - 18.00. Hunder over 6 mdr fra kl 18.00 - 19.00. Velkommen til trening!

PRIS: Valp kr 25.-. voksne kr 50.-.  Medlemmer i GHK: Gratis.