Blodsporkurs

Kun 5 ekvipasjer får plass. «Førstemann til mølla» gjelder.

Målsetting: Etter endt kurs skal du være i stand til å fortsette treningen på egenhånd, og nå målsettingen din, enten det være seg deltagelse på prøver, blodsporchampionat, godkjent ettersøkshund, eller bare en ny og morsom aktivitet sammen med hunden din.

Kursopplegg: Første kveld, torsdag, er teorikveld UTEN hund. Ca 3 timer. Samling lørdag og søndag der det blir sportrening med egen hund (ca kl 09.00 - 15.00 begge dager)

Kursstart: Medio april 2021

Sted: Breiskallvegen 10, Gjøvik

Pris: Medlem i GHK kr 1.300.- -/Ikke-medlem kr.-1.700.- (pr ekvipasje)

Instruktør: Monica Eikrehagen

Kontaktinfo instruktør: monicaeikrehagen@msn.com

Informasjon om Blodspor Grunnkurs

Spor er en super aktivitet for alle hunder, uansett rase og alder, -blodspor også!

Dette er et innføringskurs som egner seg for nybegynnere eller litt øvede ekvipasjer.

På dette kurset får du en innføring i regelverk for sporprøver og godkjent ettersøkshund, hvordan legge blodspor, momentene i sporet, hvordan du trener hunden til å følge blodspor i ulike terreng og vær/føreforhold, hvordan utvikle et godt samarbeide mellom hund og fører. Kurset tilpasses deltagernes ferdigheter og målsetting.

Av utstyr trenger du en sporsele, sporline, godbiter og en favorittleke.

Utstyr til blodspor for øvrig er inkludert.