BLODSPORKURS


Silje og Monica er to meget erfarne blodsporinstruktører. Begge konkurrerer i blodspor og kan vise til gode resultater. Silje med sin Dalmatiner og Monica med Jack Russell. Monica har bla deltatt i NM tre ganger. Begge har trent fram hunder både til norsk og svensk blodsporchampionat, og til godkjente ettersøkshunder.

VELKOMMEN PÅ KURS!

OM KURSET:  Etter endt kurs skal du være i stand til å fortsette treningen på egenhånd. Du skal kunne nå målsettingen din, enten det være seg deltagelse på prøver, oppnå blodsporchampionat, få en godkjent ettersøkshund eller som en ny og morsom aktivitet sammen med hunden din. 

KURSOPPLEGG: Kurset er et nybegynnerkurs, men det legges opp individuelt tilpasset med bakgrunn i erfaring og ambisjonsnivå. Å gå spor er en super aktivitet og stimulans for alle hunder, uavhengig av rase, størrelse og alder.  

TEMA: ✅Hvordan legge blodspor ✅Momenter i sporet ✅Hvordan trene hunden til å følge spor i ulike terreng og under ulike værforhold ✅Hvordan utvikle et godt samarbeid mellom hund og fører ✅Innføring i regelverket for sporprøver og for godkjenning av ettersøkshund. 

UTSTYR DU TRENGER:  Sporsele, sporline, godbiter og gjerne en favorittleke.  Kaffe, drikke, mat og gjerne en stol til deg selv,  er lurt å ta med.  Alt annet nødvendig utstyr tar instruktørene med.                                                           

TIDSPUNKT: Helga 22.6. - 23.6.2024 

STED: Oppgis nærmere senere, men blir i Gjøvik omegn.

KURSAVGIFT: Medlem i GHK kr 1.300.- og kr 1.700.- hvis du ikke er medlem (pr ekvipasje)

INSTRUKTØRER: Monica Eikrehagen og Silje Stolpestad

Kontaktinfo instruktører: zebbelure@hotmail.com