Hundens beste godbitoppskrift

Tørket rå lever er også snadder. Skjæres i 2 cm tykke skiver og tørkes i ovnen på ca 70 grader.

Ekstra gode,  og ekstra sunne godbiter. Lager du de sjøl vet du hva de inneholder.


🍖 400 gr kyllingkjøttdeig (eller svinekjøttdeig/-karbonadedeig)

🍖 1 egg (skallet kan gjerne knuses og brukes i deigen)

🍖 2 dl kokt ris

🍖 2 dl potetmjøl

🍖 1,5 dl vann

Kjøttdeig, egg og ris blandes godt. Lag jevning av potetmjøl og vann. Helles over deigen og blandes veldig godt. Bruk gjerne mixer. Deigen legges utover på langpanne (ca 1,5 cm tykt lag) og stekes på ca 180 grader til den er nok stekt til å bli skjært opp i passelige biter. I mikroovn legges deigen i ildfast fat og stekes i 17 minutter på 700 w.  Så er det bare å legge passe porsjoner i plastposer og putte i fryseskapet.

Her er LIVs supre oppskrift: