UNGHUNDKURS i GHK

UNGHUNDKURS er et GRUNNKURS beregnet på hunder som har gått valpekurs, eller som er opp til 12 måneder gamle. Deltakerne får en grundig innføring og mye praktisk trening i, teknikker som forenkler samarbeidet med hunden i de fleste hverdagslige situasjoner.  Instruktørene i GHK har lang og variert erfaring med hund, i tillegg til instruktørutdanning hos Norsk Kennelklubb eller annen anerkjent utdanning.

TEMA:

💥Kontakttrening

💥Gå pent i bånd

💥Bli-øvelser

💥Lineføring

💥Passeringstrening

💥Miljø- og bytrening


Kurset er åpent for alle. Prisen er kr 1.700.-. Er du medlem i GHK får du kr 400.- i rabatt og betaler kr 1.300.-. BLI MEDLEM!

Kurset gir god praktisk trening i hvordan man best takler en hund som er på veg inn i «ungdomsalderen». Det trenes på hvordan man kan kontrollere hunden i forskjellige miljøer og situasjoner. De fleste øvelsene skjer i grupper, men det er hele tiden rom for at instruktøren gir individuelle råd og tips. Det settes begrensinger på hvor mange deltakere som får plass på hvert enkelt kurs. 

Hvert kurs har til sammen 7 kurskvelder. Første kurskveld blir det litt teori før praktisk trening. Den kvelden varer i ca 1,5 time. Øvrige kurskvelder er praksiskvelder og varer ca 1 time. 

Del gjerne siden med kjente!

Når starter neste UNGHUNDKURS?